Nokian zLine 265/50R20 W DOT18

Nokian zLine 265/50R20 W DOT18

Nokian
72.95EUR
Alv 24%
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroK2655020NOKIANZLZEDOT
Saatavuus Poistotuote 1 kpl
Kausi Kesä
RengastyyppiHenkilöauto
Nopeusluokka W = 270 km/h
Load Index 111 = 1090 kg
DOT noin18
Asennus
Renkaiden asennus vanteille 4 kpl
RENKAIDEN ASENNUS VANTEILLE + TASAPAINOTUS + KROMIVENTTIILIT VAIN 49,95 € Renkaiden asennus vanteisiin (4 rengasta). Valitse 1 kpl per 4 renkaan paketti. VOIT SAMALLA 24,90 € TOIMITUSKULULLA TILATA PUOLTA ENEMMÄN (8 RENGASTA JA 8 VANNETTA).TILAUKSESSA PITÄÄ SIIS OLLA 4 VANNETTA SEKÄ 4 RENGASTA YHTÄ ASENNUSTA KOHDEN. Hinta ei sisällä allelaittoa.Halutessasi tilata asennuksen 1-3 renkaalle, käytä alla olevan linkin tuotetta:http://www.vannetukku.fi/renkaiden-asennus-vanteille-1-kpl-p-50460.html
49.95EUR

Suorituskykyä märälle tielle

Uusi Nokian Line taitaa mestarillisesti nopeasti vaihtuvat kesäkelit. Tämä huippuluokan kesärengas tuo parasta mahdollista pitoa ja täsmällistä ajotuntumaa märälle tielle.

Tehokkaisiin autoihin suunniteltu, tunnokas ja täsmällinen Nokian Line tarjoaa ehdottoman turvallisen ja mukavan matkanteon kevään ensi hetkistä pitkälle syksyyn. Mielenrauhaa kasvattaa myös urheilullisen renkaan ympäristöystävällisyys. Uudet innovaatiot mahdollistavat, että Nokian Line pitää oivallisesti ja pysähtyy sateen liukastamalla maantiellä erittäin tehokkaasti.

Uudet innovaatiot maksimoivat märkäpidon

Ainutlaatuiset Cross Block -lamellit keskiosan kuviopaloissa toimivat kahdella tapaa. Ulomman olan läheisyydessä Cross-lamellit ja jäykemmät kuviopalat lisäävät ajovakautta. Vahvemmin leikatut Cross-lamellit sisemmän olan vieressä varmistavat pehmeän kosketuksen tiehen vähentäen näin vierintävastusta ja rengasääniä.

Vesiliirron ehkäisemistä varten sisäolkapään poikittaisiin pääuriin muotoiltiin erityiset syöksyurat. Ellipsin muotoiset kolot varastoivat enemmän vettä, kun poikittaisurien uratilavuus kasvaa.

Ympäristöystävällistä ja mukavaa menoa

Uusi Nokian Intelligent Silica -kulutuspintasekoitus on täsmätty korkeampiin nopeuksiin. Taitava kombinaatio parantaa märkäpitoa myös erittäin matalissa lämpötiloissa, alkukevään varhaisina aamuina ja syksyn pimetessä.

Uuden kumisekoituksen ja pintamallin ansiosta uutuuden vierintävastus on puristettu oman nopeusluokkansa kärkeen. Karkeiden teiden rasitusta hyvin kestävä Nokian Line rullaa kepeästi, kuluttaa vähemmän polttoainetta ja minimoi ympäristölle haitalliset CO2-päästöt.

Ajomukavuutta tuovat pitkittäisripojen seinämässä olevat golfpallon pintakuviota muistuttavat puolipyöreät kolot. Tämä Silent Groove Design –innovaatio hallitsee ja hillitsee ajoneuvon sisä- ja ohiajomelua.E päsymmetrinen inside-outside-pintamalli lisää ajomukavuutta ja tekee renkaasta tarkasti ohjautuvan.

Urasyvyysmittari ja vesiliirtovaroitin

Märän tien priimuksen kulutuspinnassa on luonnollisesti Nokian Renkaiden patentoiman uransyvyysmittarin (DSI – Driving Safety Indicator) lisäksi myös vesiliirtovaroitin.

Rengaslaskuri
EU-rengasmerkintä