Nankang NS-2R Racing Medium 180 195/45R16 V

Nankang
105.95EUR
Alv 24%
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroK1954516NANKANGNS2RACE
Saatavuus Varastossa 4-23 kpl
Kausi Kesä
RengastyyppiHenkilöauto
Nopeusluokka V = 240 km/h
Load Index 84 = 500 kg
TaloudellisuusD
MärkäpitoB
MeluluokkaB
Vierintämelu (dB)71
VannesuojaKyllä
Asennus
Renkaiden asennus vanteille 4 kpl
RENKAIDEN ASENNUS VANTEILLE + TASAPAINOTUS + KROMIVENTTIILIT VAIN 49,95 € Renkaiden asennus vanteisiin (4 rengasta). Valitse 1 kpl per 4 renkaan paketti. VOIT SAMALLA 24,90 € TOIMITUSKULULLA TILATA PUOLTA ENEMMÄN (8 RENGASTA JA 8 VANNETTA).TILAUKSESSA PITÄÄ SIIS OLLA 4 VANNETTA SEKÄ 4 RENGASTA YHTÄ ASENNUSTA KOHDEN. Hinta ei sisällä allelaittoa.Halutessasi tilata asennuksen 1-3 renkaalle, käytä alla olevan linkin tuotetta:http://www.vannetukku.fi/renkaiden-asennus-vanteille-1-kpl-p-50460.html
49.95EUR

NS-2R logoNankang NS-2R Racing on täysiverinen kisarengas, joka on parhaimmillaan radalla. Renkaalla on kuitenkin myös E-hyväksyntä tieliikennekäyttöön. Medium-pehmeä -versio, treadwear 180.

  • Erittäin laajat, lähes sliksimäiset kuviopalat pitävät renkaan jäykkänä, ja mahdollistavat äärimmäisen tarkan pidon ja ohjattavuuden kaarteissa.
  • Jyrkkien olka-alueiden johdosta NS-2R:n kuvio- ja kosketuspinta tiehen on muihin samankokoisiin renkaisiin verrattuna leveämpi, mikä lisää pitoa rata-ajossa.
  • Pehmeä, huippuluokan pitoa varten optimoitu kumiseos.
  • Kolme pitkittäisuraa parantavat pitoa myös märällä radalla.

Taiwanilainen Nankang on Aasian vanhimpia ja perinteikkäimpiä rengasvalmistajia, jonka tietotaito ja teknologia ovat alansa huippua. Nankang on jo pitkään pyrkinyt panostamaan ensisijaisesti renkaidensa laatuun, periaattena on ollut etteivät Nankang-renkaat vain vastaa, vaan myös ylittävät kaikki nykyajan vaatimukset. Nankang-renkaat kestävätkin vertailun minkä tahansa muun valmistajan renkaisiin.

Nankang Drifting

Rengaslaskuri
EU-rengasmerkintä

Viimeksi katsotut tuotteet