Nankang MT-1 305x55R20 Q

Nankang MT-1 305x55R20 Q

Nankang
260.95EUR
Alv 24%
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroK3055520NANKANGMT1
Saatavuus Varastossa 4-23 kpl
Kausi Kesä
Rengastyyppi4x4
Nopeusluokka Q = 160 km/h
Load Index 121 = 1450 kg
M+SKyllä
Asennus
Renkaiden asennus vanteille 4 kpl
RENKAIDEN ASENNUS VANTEILLE + TASAPAINOTUS + KROMIVENTTIILIT VAIN 49,95 € Renkaiden asennus vanteisiin (4 rengasta). Valitse 1 kpl per 4 renkaan paketti. VOIT SAMALLA 24,90 € TOIMITUSKULULLA TILATA PUOLTA ENEMMÄN (8 RENGASTA JA 8 VANNETTA).TILAUKSESSA PITÄÄ SIIS OLLA 4 VANNETTA SEKÄ 4 RENGASTA YHTÄ ASENNUSTA KOHDEN. Hinta ei sisällä allelaittoa.Halutessasi tilata asennuksen 1-3 renkaalle, käytä alla olevan linkin tuotetta:http://www.vannetukku.fi/renkaiden-asennus-vanteille-1-kpl-p-50460.html
49.95EUR

Äärimmäisiin maasto-olosuhteisiin ja vaativaan off-road-ajoon

Nankang MT-1 on erinomainen valinta äärimmäisiin maasto-olosuhteisiin ja vaativaan off-road -ajoon. Rengas on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa ja hallintaa haastavissa ja epätasaisissa maastoissa.

Nankang MT-1 renkaassa on vahva ja kestävä kumiseos, joka suojaa rengasta vaurioilta ja puhkeamisilta kivikkoisessa maastossa. Renkaan syvät kulutuspinnat tarjoavat erinomaista pitoa hiekkatiellä, mudassa ja lumessa: syvät urat parantavat vedenpoistoa, mikä auttaa estämään vesiliirron syntymistä.

MT-1-renkaassa on kestävä rakenne, joka parantaa renkaan käyttöikää. Renkaan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota sen kulutuskestävyyteen, mikä auttaa pitämään suorituskyvyn maksimaalisena pitkään. Lisäksi renkaan kulutuspinnassa olevat suuret lohkot parantavat kestävyyttä, estävät irtokivien aiheuttamia vaurioita ja epätasaista kulumista. Nankang MT-1 on hiljainen rengas, jonka kulutuspinta on optimoitu tarjoamaan miellyttävän ajokokemuksen.

Nankang MT-1 on loistava valinta kaikille, jotka tarvitsevat kestävän ja luotettavan renkaan off-road-ajoon ja haastaviin maasto-olosuhteisiin.

Rengaslaskuri
EU-rengasmerkintä
EU label tietoa ei saatavilla

Viimeksi katsotut tuotteet